Gårdbutik

I vores moderne gårdbutik nord for Sakskøbing sælger vi frisk frugt og grønt samt vores egne og andre lokale specialiteter.

Vi er stort set selvforsynende i gårdbutikken hos Lolle Frugt, hvor sortimentet selvfølgelig afspejler årstidernes forløb – men da vi har et stort æble- og pærehotel, hvor frugten ligger i dvale i et lufttæt kølerum, kan vi året rundt sælge frisk frugt i gårdbutikken. Udover vores egne produkter, sælger vi et bredt udvalg af andre lækre, lokale specialiteter: vine, øl, chokolader, marmelader og meget andet.

En lille beskrivelse af det spændende sortiment, du finder i gårdbutikken i løbet af året:

Æbler og Pærer – Du skal aldrig gå ned på æbler og pærer, i gårdbutikken kan du nemlig købe friske æbler og pærer året rundt. Du kan læse om vores æblesorter her og vores pærersorter her

Jordbær – Fra midt juni ligger der friske jordbær på hylderne i gårdbutikken. Tidspunktet kan variere afhængigt af, hvordan sommervejret arter sig.

Ærter – I perioden juni til august har vi skønne friske ærter klar hos Lolle Frugt.

Hindbær, kirsebær og brombær – Fra juli til august/september har vi friske hindbær, kirsebær og brombær klar til salg. Perioderne kan variere for de enkelte bær, og der vil som oftest være mulighed for selvpluk.

Moste – Hos Lolle Frugt producerer vi et skønt udvalg af forskellige æblemoste, som vi sælger i gårdbutikken. Du kan læse om vores mostsortiment her

Æblebrændevin – I gårdbutikken har du også mulighed for at købe en god, hjemmelavet æblebrændevin.

Pærer i flasker – Vi dyrker pærer i flasker, som i løbet af efteråret kan laves til en lækker pæresnaps. Det er en sjov gaveidé til ham eller hende, der gerne nyder en god snaps.

Kartofler – Der ligger dejlige, danske kartofler klar i gårdbutikken fra juni.

Asparges – Aspargessæsonen er kort, men vi nyder det så længe det varer. Fra maj til midt juni kan du som oftest finde grønne asparges på hylden i gårdbutikken.

Økologisk chokolade – Hos Lolle Frugt producerer vi ikke selv chokolade, men vi forhandler stadig et fint sortiment af økologisk chokolade fra forskellige lokale producenter.

Produkter fra Hybengården – Hybengården producerer en lang række skønne frugtmarmelader, chutneys, sirupper, supper og honninger. Hos Lolle Frugt kan du finde et fint udpluk af de forskellige produkter i gårdbutikken.

Krenkerup øl – I gårdbutikken forhandler vi også et udvalg af de gode øl fra Krenkerup Bryggeri, hvor du altid kan finde lidt for enhver smag.

Frederiksdal kirsebærvin – Til vinelskeren har vi også lidt forskellige kirsebærvine fra Frederiksdal, som er produceret af unikke danske Stevnskirsebær fra Frederiksdals egne plantager.

Dette er blot et lille udvalg af nogle af de produkter, vi forhandler i Lolle Frugts gårdbutik.

Udvalget kan variere fra uge til uge og fra sæson til sæson, og vi tager forbehold for udsolgte varer.

Selvom det selvfølgelig altid er en dejlig oplevelse at besøge os hos Lolle Frugt, så er du meget velkommen til at ringe i forvejen, hvis du vil være sikker på, at vi har det, du søger, på hylderne i gårdbutikken.

Ring til Erik på: 21 70 64 24

Mangler du en personlig gave med skønne lokale specialiteter fra Lolland?
Så laver vi også fine gaveposer/-kasser efter dit ønske. Vi har som regel også et lille lager af færdiglavede poser i gårdbutikken.

Vi har fokus på kvalitetsfrugt