Most

Hos Lolle Frugt producerer vi selv en række forskellige æblemoste, som bliver fyldt med saft og kærlighed fra plantagens egne æblesorter.

Når du besøger os i gårdbutikkens åbningstid, så byder vi meget gerne på nogle læskende smagsprøver af vores forskellige moste, så du kan finde din favorit at tage med hjem.

I sommerhalvåret tilbyder vi endda mostesmagning med et smagskit, der serveres på et rundt bræt med fem forskellige moste. Så tag familien med ud til plantagen, så kan I sidde på vores hyggelige terrasse, mens I smager på de skønne æblemoste.

Lolle Most – Lolle Most er en skøn blandet most, hvor vi har taget tre æblesorter; Elstar, Ingrid Marie og Mutzu og fusioneret deres skønne smage til sød/syrlig moste-blend.

Zari Most – Er du bekendt med vores dejlige Zari æbler, så vil du være helt solgt, når først du smager på de gyldne dråber fra vores Zari Most. Smagen bærer nemlig præg af det sød/syrlige karakteristiske Zari-smagsstof. Dette er også en af vores mest populære moste.

Sigrid Most – Sigrid Most er en mellemting mellem Lolle Most og Zari Most. Her bliver du overvældet af en fantastisk fyldig smag med mange smagsnuancer.

Rubens Most – Vi elsker at eksperimentere og Rubens Most er vores seneste forsøg på mosthimlen. Denne most er mere blid i smagen, den byder nemlig på små, fine smagsnuancer, som ikke er så kraftige sammenlignet med vores andre moste.

Jubilæum Most – Vores Jubilæums Most har en sød, fyldig smag, som skal udforskes med smagsløgene. Smagen har nemlig mange kanter og smagsnuancer

Vi har fokus på kvalitetsfrugt